onsdag, november 14, 2012

Öppet brev till Fredrik Reinfeldt.

Vi har läst att du inte ens vill försöka göra någonting trevligt ens för en enda människa. Förutom dig själv förstås. Äckelgubbe!

Det är brist på allting I Stockholm, folk har det inte trevligt men det bryr du dig inte om. Du bryr dig bara om dig själv, vidrige egoist.

Så har det alltid varit. Det blir värre hela tiden men det skiter du i. Jag känner att det är dags att du får smaka på din egen ost snart.

I och med de ökade klassklyftorna så blir det ständigt sämre. Vi inom SCO vill göra saker bättre hela tiden! På de resor vi gör i Stockholm så träffar vi människor med samma erfarenheter. Dom tycker att du per definition är ett erotomant arsle, Fredrik.

Det är viktigt att förbättra situationer! Inte bara för sig själv och sin egen plånbok utan för alla människor som bor i landet. Inte ett skit har du gjort som varit trevligt. Bara tryckt ditt fula nylle fullt med tårta och sedan ljugit rakt in i rutan så hundratusentals ungdomar spytt framför teven.

Som statsminister är du ansvarig för allt skit. Du borde åka hem och städa upp hos alla nerspydda istället för alla stackars polska städtanter. Det kunde vara nyttigt för dig att tvätta byken.

Politikerna på kommunnivå borde också ha ett stort ansvar men ingen bryr sig där heller som du vet. Inte av dina ego-slemmon iallafall.

Vi däremot bryr oss!

Som du förstår vill vi ge dig ett permanent boende på en soptipp att gå och hålla för näsan och rota i bland gamla ruttna mjölkpaket och där folk kan gå förbi och skratta och peka och säga rätt åt honom, den där själviske Fredrik Reinfeldt som hatar rättvisa!

 

Besvikna hälsningar,

Stockholms Centralombudsman

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra skrivet om en stjärtluktgubbe som borde tvätta hönan.