lördag, oktober 07, 2006

Bloggen hos Stockholms centralombudsman öppnad.

Hej du högborne!

Efter många turer fram och tillbaka har vi nu äntligen beslutat oss för att öppna bloggservice här hos Stockholms centralombudsman. Från och med nu är forumet öppet för alla medborgare som har åsikter om eller frågor kring SCO och vår verksamhet. Detta som ett led i vår ständiga strävan att skapa ett öppet politiskt klimat i Stockholm.

Med vänlig hälsning,

Arne Uffhög
Stockholms centralombudsman

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det var på tiden att någon tar sitt ansvar för att öka trivseln här i stan. Det finns så mycket som är oförskät dåligt. På vissa fik finns det till exempel plastbegonior. Där har du en mission att starta med!

tack på förhand.

Anonym sa...

Vid macken vid Alvik får man flisor i ögonen om det blåser när man cyklar förbi vedhögarna dom säljer. Gör nåt åt det, tack. Eller är enbart Centralen ditt arbetsområde?

Stockholms Centralombudsman sa...

Hej,

vi lovar att kolla på detta! Återkommer i frågan ASAP.

Anonym sa...

Kalasbra! Jag har redan krockat in i den där fula lilla korvkiosken vid Alviks station då jag vid ett flertal tillfällen cyklat förbi Statoil i friska vindar. Så denna åtgård välkomnas säkert lika mycket av korvkioskgubben som av mig samt min cykelverkstad.

Tack!
/Ovän av oordning

Stockholms Centralombudsman sa...

Hej igen,

jag har skrivit ett brev till de ansvariga cheferna på den bensimack du beskriver. Vi får hoppas att de hör av sig under veckan så att vi får rätsida på det här problemet.

Det är precis den här typen av ärenden som SCO arbetar med.

Anonym sa...

Verkligen toppen! Om ni kunde säga till om doften av bensin också så vore det bra. Jag menar, det stiiiiinker onaturliga bensinångor från den där macken! Så ska vi väl ändå inte ha det i miljövänliga Sverige?