söndag, oktober 08, 2006

Mystiskt fynd förbryllar kungsholmarna


En stor ansamling av gamla burkar och flaskor har hittats bakom en elcentral vid Lindhagensplan i centrala Stockholm. Det var en förbipasserande som igår upptäckte burkarna. I skrivande stund är det oklart hur föremålen hamnat där.

När Stockholms centralombudsman kom till platsen kunde burkarna snabbt samlas ihop. De finns nu att återfå mot beskrivning på Stockholms centralombudsmannakansliet, där omständigheterna kring fyndet just nu utreds.

Vet du någonting om de mystiska flaskorna är du välkommen att höra av dig!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Fan!!! Du har förstört min installation! Fattar du precis ingenting om konst, eller? Det här ska stå dig dyrt! Stockholms kommun har faktiskt beställt och betalat för installationen du just vandaliserat. Det heter "Recycling Incredible and Majakovskij" och viid den stora invigningen 1986 sa Stella Fahre att verket bar alla tecken på odödlig konst.

Anonym sa...

På tiden att någon uppmärksammar detta!
Ger mig attan på att ni inte vågar skriva vem som står bakom detta. Själv håller vi på att städa upp varenda jädra Kebab-papper från Infarten till Citadellet. Säg bara till, så kommer vi upp och hjälper till.

Anonym sa...

Man hallå potatisgris - det här handlar om KOOOOONST! Okej?

Anonym sa...

Du Billgren, eller vad du nu döljer dig under för namn.
Ashmed eller hur? Hört talas om att klippa sig och skaffa ett jobb. Om du nu skall kludda ner överallt, så kan du åka hem till Afganistan och kasta burkar istället. Så får vi se hur mkt KOOOOOOOOONST de e med det.

Anonym sa...

Men herregud - vad hände med respekten för oss konstnärer? Och med lagens långa arm? Vem kan man lita på nuförtiden? Du verkar vara en mycket listig polis. Var det du som ledde Palmekommisionen, eller?

Anonym sa...

Palmekommissionen, nej. Men det hade kanske hänt något med den saken om så varit fallet.
Däremåt jobbade jag i Ängelholm under den tiden. Och problemen vi hade där var b la en kludd vid namn Vilks som hade plockepinn-VM på stranden och kallade det Nimis, typ er installation herr BIllgren. Men det gick och lösa med kollegorna solstickan och reservdunk.
I ert fall har vi ju alla jävla MP-anhängare som skall tycka till om returglas.

Anonym sa...

Jag är ingen älskare av tomflaskor. Tvärtom - dom ska vara fulla när jag får dem, så att jag själv kan tömma dom! Faktum är att jag just sitter här och framställer råvara för ett nytt konstverk vid Lindhagensplan.

Skål på sig, konstapeln!