tisdag, oktober 10, 2006

Stockholms centralombudsman har fått tips


Vi skrev och frågade hur moderaterna i Stockholms stad skulle ha gjort för att göra Stockholms centralombudsman ännu bättre.

Hej,
Tack för ditt brev. Vi känner oss osäkra på vad denna centrala ombudsman har för uppgifter och på vems uppdrag han arbetar. Det är dessutom svårt för oss att ge råd för verksamheter generellt.

Vi moderater vill öka trivseln genom att ha fler nedgrävda poliser, snabbare återvinningsstationer och klottersanering för Stockholms parker för att öka tryggheten.

5 kommentarer:

Anonym sa...

PROTEST!
Du har felciterat brevet vi sände dig och dessutom censurerat bort det viktigaste: Nämligen att A-kassa bör förbjudas, precis som lön till dem som utför hushållsnära tjänster, oavsett om de är svarta, vita eller har någon annan färg. (Ja, tjänsterna alltså! Vi är verkligen inte rasister - Fredriks urfader var själv neger!)

Vidare bör fastighetsskatt, inkomstskatt och TV-licens enbart betalas av låginkomsttagare.

Slutligen ökar vi valfriheten inom vården genom att ge dig möjligheten att välja hur dina åldringar ska dö; i sitt eget kiss eller bajs, eller någon annans. Allt är möjligt när äldrevården nu privatiserats och blivit lönsam. Inför vintern kan du tack vare den avreglerade elmarknaden redan nu välja minimitaxa, vilket betyder att åldringens avföring fryser och lättare kan avlägsnas vid begravningen.

Med ovänliga hälsningar
från Moderaterna - det nya arbetarpartiet!

Anonym sa...

Detta är ju trams!
Vad M-Stockholm vill säga är ju att vi skall ha mer ordning och återvinnningsstationer mm. Du har ju felciterat tomte till Ombudsman.
Jag som företagare vet vad det kostar å ha sjukskrivna soffpotatisar. Och inte fan vågar man gå ut efter när det blir mörkt heller! Slår vad om att DU Stockholms Ombudsman är en arbetslös bidragstagare!

Anonym sa...

Håhå! Så tokhögern har hittat hit? Jag som tyckte att Stockholms Ombudsman var ett strålande initiativ. Äntligen är det någon som tar tag i kärnfrågorna; som till exempel fler cykelbanor och mindre stress för potatisar. Gå och göm dig Egen Företagare! Det är det enda du bör företa dig, tack.

Anonym sa...

Öh Marit ta och titta på världens bästa TV-program (Being Bingo) så blir du som folk!

Anonym sa...

Being Bingo? Nähädu, visst är jag inte fjorton längre, men Bingo, det har jag ännu inte förfallit till! Ta dina aktivitetstips och stoppa upp där solen inte skiner. Och där potatis verkligen inte växer.